Adorable styling

SONY DSC SONY DSC SONY DSCHej søde piger!
Igår var en ret hektisk dag, og jeg er også meget flad nu. Jeg var til et lækkert styling-event hos et fedt PR-bureau i samarbejde med makeup-firmaet Yves Rocher og Glitter. Til eventet fik jeg sat hår og lagt makeup, og ovenover kan I se resultatet. Billederne er taget efter at jeg havde været på en lang gåtur ude i stormen Alexander (hed den ikke det?) Så jeg har valgt at bruge effekten sort-hvid, da jeg lignede Rudolf med den røde tud.
Udover at få den lækreste styling, så fik jeg også lov til at vælge mig nogle lækre smykker fra Glitter, og det benyttede jeg mig selvfølgelig af, så engang i næste uge kan I se de smykker jeg valgte.
Hvad synes I om min styling?

xx Whitta

 alberte whitta fashion blog

Comments: 6

  • IDA 13. december 201420:17

    Du ser bare så smuk ud. Classy.

  • Lasse 13. december 201421:11

    Helt vildt smuk! Uden tvivl

  • Agnete 14. december 20149:44

    Sikke smuk du er igen i dag <3 Elsker du valgta billederne i sort hvid det er bare en fed effekt 😀

Leave a Comment