TRENDS // What do I think

SONY DSCHej søde piger! Som noget helt nyt vil jeg begynde ugentligt at skrive om én trend som jeg IKKE kan lide, og én trend, som jeg er helt vild med! På den måde får i en indsigt i mine tanker omkring mode, og så kan vi jo måske også diskuterer lidt i kommentarfeltet? 😉

Ugens nedturs-trend: 
Neopren! Hvis man ikke ved hvad Neopren er, så vil jeg beskrive det som dykkerdragt-stof. Et stof som får dig til at se firkantet ud, og som fjerner alt naturligt fra din krop. For mig, er det lidt ligesom at tage en rustning på, eller et kostume med en upustelig mave (or something?) – Det her er naturligvis bare min mening, men jeg kan simpelten ikke holde Neopren-trenden ud.

Ugens opturs-trend: 
Hvid! – Jeg ved det lyder lidt mærkeligt, men hvis man læser modeblade og interesserer sig for mode, så kan man ikke undgå at se at hvide outfits, f.eks. hvide bukser med vidde ved benene, hvide buksedragter og sågar hvide cluthes og stiletter er ved at blive super moderne, og en trend som vil blive set i modebilledet i det kommende forår.
Hvid har selvfølgelig altid været en klassisker i modeverdenen, men ikke i så gennemgående grad som det vil blive set til foråret.
Det er en trend som jeg er ganske tilfreds med, for jeg ELSKER hvid. Det er nok min yndlingsfarve, og så er den superfin og neutral, samtidig med at den er lidt mere speciel en sort. 😉

Håber at I kunne lide indlægget, og jeg vil selvfølgelig komme tilbage i næste uge med nye optur og nedturs-trends.
HUSK at det her bare er min mening, og jeg har intet imod at nogle er uenige med mig – i mode er der intet facit (gudskelov.)
Hvad synes I om de forskellige trends?
Hvad tænker I om MEGET hvidt tøj, og om neopren-stof?

xx Whitta

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Agnete 15. december 201411:46

    Hvidt er en fed farve men kan ikke rigtig have den farve på fordi jeg er så lys at det ligner min hud går i et med tøjet :I

    Neopren er grimt men det virker virkelig godt som dykkerdragt xD

Leave a Comment