New in // Munthe shirt

PicMonkey Collage SONY DSC PicMonkey Collage1 SONY DSC

Hej piger! Så er det en ny uge, og idag vil jeg rigtig gerne vise jer min nye fine skjorte fra Munthe. Munthe har simpelthen de fineste designs, så jeg blev selvfølgelig ellevild da jeg fik mulighed for at få en af deres lækre skjorter.
Denne her skjorte kan løbes LIGE HER 

Denne uge står på total afslapning. Et rejsebureau tilbød mig at tage til Marokko med femten andre bloggere på Tirsdag, men da det var et først-til-mølle-princip så var alle pladserne taget, og jeg nåede ikke at tilmelde mig. Rigtig øv at sidde i kolde Danmark, når man ved at man kunne side nede i varmen allerede imorgen.
Hvad skal I i denne uge?

xx Whitta

alberte whitta fashion blog

Comments: 11

 • Agnete 15. december 201411:44

  Øv øv Alberte 🙁 Men sikke et fint sæt 🙂
  Jeg må bare spørge hvor det fine armbånd er købt :)?

 • Selma 15. december 201415:26

  Hej Alberte
  Super flot sæt
  Hvor er den fine taske fra?:-)

 • Agnete 15. december 201415:55

  Årh så må jeg sukke efter det men tak Alberte 🙂

 • Pernille 15. december 201417:17

  Uha, tror godt vi alle sammen kunne bruge 1 uge sydpå! Jeg er desværre fanget i SRP helvede, længe leve 3.g…..

 • Julie / It's My Passions 15. december 201422:57

  Sikke en smuk skjorte og lækkert outfit 🙂

Leave a Comment