I mit hemmelige skab…

SONY DSC

Hej søde læsere! I mit køkken har jeg et lille skab, hvor jeg har samlet nogle af de ting som der ikke er plads til på mit værelse, eller som ikke ligefrem pynter på hylderne på et teenageværelse. I det skab ligger mine Sims spil. Sims er virkelig en secret pleasure, som jeg aldrig bliver for gammel til. Jeg nyder at kunne skabe en lille “historie” i mine spil, og ofte spiller jeg indtil jeg har et kæmpe stamtræ. Jeg har virkelig alle udvidelsespakker, og nu kommer der et SIMS 4! – jeg er så spændt på at det udkommer, og jeg glæder mig virkelig til at spille det. Derfor var det virkelig fedt da traileren til Sims 4 kom, og jeg så den faktisk flere gange, haha! Det er muligt at jeg er en modeblogger med passion for tøj og styling, meeeen der skal også være plads til lidt nørderi.
Nedenunder kan I se en video fra Sims 4, og hvis I er passioneret sims fan, så vil I elske den. 😉

xx Whitta

Dette indlæg er sponsoreret, men udelukkende baseret på egne meninger meninger og tanker. 🙂alberte whitta fashion blog

Comments: 9

 • S 17. december 201414:55

  Jeg har været inkarneret sims fan, både af 2’eren og 3’eren, så det er ingen hemmelighed jeg var ude at købe sims4 så snart det kom i butikkerne. Til overpris og det hele.

  Aldrig har jeg været så skuffet over et sims spil før! Jeg kan ikke komme med noget konstruktivt over hvorfor, jeg vil bare råde dig til at holde forventingerne i skak! Jeg sælger desuden mit for 200kr eksklusiv porto, kun brugt til installation.

 • Ida Mynthe 17. december 201416:03

  JEG ELSKER SIMS!
  Det er virkelig en guilty pleasure og jeg får tit et bånd til de simmere jeg laver (jeg bliver lidt trist når de dør, haha!).

  Jeg tænker dog på at købe det nye sims 4 som download, så det er jeg lidt spændt på

  kram fra Ida // http://www.uniquesilhouettes.bloggersdelight.dk

   • Ida Mynthe 17. december 201419:56

    Haha også mig! 🙂

    Download er f.eks. til Macbook air (som jeg har), hvor man ikke kan have en cd i computeren. Prøv at google det, jeg tror faktisk det er billigere!

     • Sofie 21. december 201416:48

      Altså jeg spiller ofte min min bærbare med Windows, og der er heller ikke plads til en CD, så jeg har downloadet det program der hedder origin – måske har du det allerede på din computer, men derfra kan man ’tilslutte’ en spil og downloade dem ned igen til sin computer. Når man så skal spille går man bare ind på Origin og finder sine spil og åbner det derfra. Hat tilmed engang fået en gratis ekstrapakke derinde! Det er helt lovligt, da det er EA selv, der vidst nok ejer det 😉

 • Bernadette 17. december 201422:51

  årh, sims! mit elskede barndomsspil. nu kan jeg bare ikke spille det, da jeg har fået en ny computer, der ikke har et ordentlig grafikkort :(((

 • Sofie 21. december 201416:43

  Er også helt besat af Sims, min veninde og jeg sidder i HVER evig eneste pause og spiller Sims, og kan ofte få nogle ret sjove historier og misforståelser ud af det. Vi fik tilmed opfyldt vores drøm om at spille Sims på storskærm den anden dag – der er nemlig smartboards i alle klasser, men det er nix pille for alle elever :-):-)

Leave a Comment