Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

My biggest wish this year

second female wish

I har flere gange spurgt mig hvad jeg ønsker mig  julegave, og jeg har faktisk ikke rigtigt vidst det (før nu) og her kan I se mit ultimativt største julegaveønske. Jeg ønsker mig nemlig dette lækre sæt fra Second Female – det er desværre rimelig dyrt, men det er også virkelig lækkert! Jeg har stort set aldrig nogle ideer til julegaveønsker i starten af December, og langsomt som vi kommer igennem december, så bliver min ønskeliste megalang – det er lidt sjovt at se hvordan den udvikler sig igennem måneden.
Hvad synes I om sættet?
Hvad ønsker I jer allermest til jul?

xx Whitta

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Pernille 17. december 201419:42

    Har et evigt crush på Acne’s Raya cardigan, meeeen frygter lidt den er for dyr til at havne under træt, det samme gælder nok også billetten til Smukfest….. Ellers kunne det sæt der da godt nok også være lækkert! Tror dog jeg må holde mig til nogle lidt mindre ting 😉

Leave a Comment