Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Winter weather

PicMonkey Collage7SONY DSCPicMonkey Collage8SONY DSCSko: Pieces – Bukser: Topshop – Rullekrave: Vanessa Bruno

Hej piger!
Så er det blevet Onsdag, og det betyder at imorgen er det lillefredag – det gælder jo om at se glasset halvt fuldt, haha.
Idag står dagen på total afslapning, og hvis jeg får overskud til det, så skal der også købes nogle julegaver. Jeg går i øjeblikket rundt og er totalt tom for energi (plus at jeg er sløj og har ondt i ørene), og jeg kan ikke finde ud af hvorfor, men det er sikkert det dårlige og triste vejr som kan tage skylden for det.
Så ligenu holder bloggen mig lidt oppe og tvinger mig ud for at tage billeder og udvikle nogle ideer til jer – ellers ville jeg nok begrave mig ned under dynerne med et halstørklæde og en god bog.
Hvordan går I rundt og har det kære læsere? – Er I December-muntre eller mere vinter-triste?

xx Whitta

 

 alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment