Christmas tunes

SONY DSC SONY DSCHej søde piger og drenge!
Er det ikke bare fantastisk at vågne op til Lørdag, jul og weekend? Jeg ved ikke om alle har juleferie endnu, men uanset hvad, så er det weekend og jul, og det er jo skønt!
Idag vil jeg forsøge at bringe jer i julestemning med et par af mine favorit-julesange.

Klassikeren: Driving home from christmas
Driving home from Christmas er en virkelig fantastisk og utrolig julet sang. Jeg ved at mange nok ville vælge “Last Christmas” som den ultimative klassisker, men jeg har mærkeligt nok aldrig haft det så godt med den sang – det er en ørehænger, men det er ikke en af mine favoritter. Derimod synes jeg at historien i ‘Driving home from christmas’ er virkelig sød.
Hør sangen HER 

Popsangen: My only wish (this year)
Hvis jeg vil høre noget rigtig god pop for at komme i julestemning, så er jeg rigtig glad for Britney Spears julesang – den er måske ikke ekstremt julet, men den er ret sød, har en fin fortælling, og så har den da også lidt bjældeklang.
Hør sangen HER 

Julekalendersangen: I en stjerneregn af sne
I virkeligheden var jeg ikke særlig vild med julekalenderen “Tvillingerne og Julemanden” men sangen ‘I en stjerneregn af sne’ som er sunget af Mads Langer synes jeg faktisk er supergod og rimelig julet – jeg synes mange danske julekalender-soundtracks mangler noget julestemning.
Hør Sangen HER 


Fjollesangen: Jul det cool
Jeg elsker virkelig den sang, og det har jeg altid gjort. Jeg er vild med rytmen og så er den ret humoristisk, for den fremstiller julen i et lidt tåbeligt og fjollet lys, og det er meget sjældent at man høre det i en julesang.
Hør sangen HER 

 alberte whitta fashion blog

Comments: 3

  • Agnete 20. december 201415:17

    Virkelig gode julesnage og min favorit var faktisk på listen (i en stjerneregn af sne)

  • Ida 20. december 201423:22

    Alberte du har den fedeste blog. Den må snart blive anbefalet i Cover og Elle!!!!!

Leave a Comment