Just comfort, nothing else

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Hej smukke piger og muligvis drenge! Idag er dagen bare gået med ultimativ afslapning. Jeg var et kort smut inde i byen for at købe julegaver og så snart jeg kom hjem slog jeg benene op og læste lidt mere i min gode bog “How to be a parisian” – Nogle af jer havde efterlyst nogle billeder fra bogen, og det har jeg forsøgt at tage ovenover. Imorgen skal jeg være sammen med min skønne veninde, og meget talentfulde blogger Amanda, og vi skal tage lidt billeder til vores blogs, eventuelt spille lidt Sims 4 (jeg købte det igår, haha) og så selvfølgelig bare tøsehygge og snakke om hendes overstående SRP-opgave. Jeg nyder virkelig allerede ferien, og jeg vil selvfølgelig forsøge at opdaterer bloggen så meget som muligt, men det kan altså godt være at jeg tager mig nogle fridage også, for jeg kan mærke at jeg har brug for at stresse helt af, og lytte 100 % til hvad min krop fortæller mig. 🙂
Hvad har I lavet idag, og hvad har I af planer for imorgen?

xx Whitta

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Agnete 21. december 201420:20

    Lyder virkelig dejligt 🙂 Slap du bare af og nyd ferien <3

Leave a Comment