Ugens 5 facts #2

SONY DSC

Så er det blevet tid til ugens 5 facts atter engang! Jeg håber at I kan lide det nye koncept på bloggen, og føler at I langsomt kommer til at kende mig lidt bedre. 😉

1) Da jeg var tre år blev jeg opreret ved halsen, og under operationen kom de til at skærer en nerve over som har forbindelse til munden – det betyder at jeg har et lille smule skævt smil når jeg smiler stort, fordi at der er en nerve som ikke fungerer. Dog var mit smil meget mere skævt da jeg var lille, men nerverne har langsomt “fundet hinanden igen.”

2) Jeg har parfumeallergi, så når jeg skal bruge parfume så sprøjter jeg det på tøjet, så det ikke kommer i kontakt med min hud.

3) Jeg er en stor musicalfan. Jeg har altid elsket teater og sang, og jeg har også gået til det i rigtig mange år. Jeg drømmer om en dag at medvirke i en musical.

4) Jeg har vanvittigt mange jakker i mit skab, og alligevel føler jeg altid at jeg liiige mangler den som jeg så i butikken for et par dage siden – jeg er virkelig en jakke-samler med stort J.

5) Da jeg var lille drømte jeg om at arbejde med at lave smykker når jeg blev stor – idag ved jeg at det aldrig ville kunne fungerer, for min finmotorik er fuldstændig forfærdelig og jeg er også rimelig klodset og fummelfingret.
Jeg håber at I har haft en rigtig god lillejuleaften, og selvom der nok ikke er mange som får tid til at tjekke blog’s imorgen, så kan I godt regne med et blogindlæg fra mig.
xx Whittaalberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • S 23. december 201420:53

    Jeg smiler også skævt! Jeg er lidt lam i den ene side af munden. Ikke af betydning, men jeg smiler skævt og kan ikke smile med åben mund. Som yngre var jeg rigtig, rigtig ked af ikke at have et stort tandpasta smil, men nu er jeg faktisk gået hen og blevet glad for det og synes det har sin charme. Især fordi det er lidt sjældent.

Leave a Comment