New York, im coming for you!

New YorkHej sødeste piger og drenge! Så er det sku blevet 24. December, og i aften står den på lækker mad, gode gaver, god stemning og massere af familiehygge.
jeg starter dog 24. December ud liiiidt bedre end gennemsnittet tror jeg – for med en af mine bedste veninder (Amanda) så skal jeg i starten af det nye år til New York, og det er altså takket være mange af jer, fordi at I var så søde at ‘like’ vores konkurrence-bidrag forleden dag! Så fra 3. Januar til 6. Januar sidder jeg i New York og skal til stor gallapræmiere på en Amerikansk tv-serie, og alt dette sammen med Amanda, som er det bedste selskab man kunne forestille sig.

Jeg håber at I får en fantastisk juleaften i aften, og at I får lige det som I har ønsket  jer – jeg vil forsøge at se om jeg kan få taget lidt outfitbilleder af mit juleoutfit, inden solen går ned.
xx Whitta

 alberte whitta fashion blog

Comments: 3

  • Amanda 24. december 201412:54

    Jeg glæder mig så meget, mus <3

  • ida 25. december 20149:13

    Så meget tillykke, god rejse.

Leave a Comment