Rock’n’roll christmas

mørkt 010PicMonkey Collagemørkt 009

Bukser: Asos (købes her) – Jakke: Gant Rugger – Sko: Pieces – Top: Envii (Lignende top her) – Armbånd: The Vintage

Idag er det blevet 26. December, og jeg hygger mig i Jylland sammen med hele min jyske familie – det er superdejligt. Jeg har desværre så mange ting at foretage mig, så I må nøjedes med et par billeder fra lige inden jeg drog afsted – men jeg lover jer at der nok skal komme billeder fra min Jyllands-tur. Mærkeligt nok, så er jeg begyndt at eksperimenterer lidt med min make-up i øjeblikket, og på billederne ovenover har jeg kastet mig ud i lidt læbestift og kindrødt, og faktisk er jeg rigtig glad for resultatet – måske skal jeg overveje at gå mere op i make-up, for det er faktisk en ret sjov måde at udtrykke sig på.
Hvad skal I lave idag?

xx Whitta

alberte whitta fashion blog

Comments: 5

 • Kamma 27. december 201416:06

  Hej – du virker super nice, og jeg kan egentlig godt lide din blog! Bare lige én ting: vil du ikke lige gennemlæse dine indlæg en ekstra gang inden du poster dem? Der er altid stavefejl i større eller mindre grad 🙂

   • Kamma 29. december 20140:24

    Ja da! 🙂
    Du skriver altid ‘i dag’ i et ord (altså ‘idag’), så bemærker jeg ofte også at du skriver to ord sammen ex ‘indtilvidere’ eller ‘superdejligt’. Ovenfor er der også fejl i ‘nøjes’ (du skrev ‘nøjedes’) og i ‘eksperimentere’ (hvor du skrev ‘eksperimenterer’)…
    Jeg ved godt at det er småting, og misforstå mig ikke; jeg elsker din blog, så det er egentlig bare så du kan få den endnu mere lækker! 🙂

 • Freja 27. december 201418:36

  er du i Haubro? Jeg bor i Haubro haha ❤️

Leave a Comment