Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Black bathroom details

mørkt 020 mørkt 024

Hej søde læsere! Nyder I ferien indtilvidere? Idag vil jeg gerne vise jer nogle af mine fine sorte badeværelses-accessories som jeg bruger hver dag. Jeg er nemlig storforbruger af den lækre lakrids-tandpasta fra Marvis, som jeg fik i adventsgave. Duften er skøn, og så er jeg bare rigtig glad for lakrids (jeg er typen som er så glad for lakrids at jeg ikke kan lade være med at spise tyggegummierne hvis de har lakridssmag.) Ved siden af min fine Marvis-tandpasta ligger min lækre Coco Chanel parfume som jeg er rigtig glad for, og som dufter virkelig fint!
Har I en favoritparfume? – Skriv gerne hvad den hedder nedenfor.
xx Whittaalberte whitta fashion blog

Comments: 4

 • Caroline 27. december 201419:44

  Lakrids tandpasta, lyder specielt og spændende. Ikke noget jeg har hørt om før..
  Min ynglings parfume er min Clean parfume i duften Rain, så frisk og skøn!

  moodswingsdk.blogspot.dk

 • JLu 27. december 201423:23
 • Charlotte J 28. december 20143:18

  Smager det ikke forfærdeligt sødt det der tandpasta? Det ikke så meget en parfume, men en bodymist fra Victoria’s Secret den hedder Love Spell og dufter fantastisk! 🙂

Leave a Comment