New in // Pink Ganni

hvid 006 PicMonkey CollageJakke: Ganni (Købes her) – Bukser: Asos (Købes her) – Sko: Pieces – Sweater: Unknown

Idag går turen hjem fra Jylland, men inden da, vil jeg selvfølgelig lige vise jer mit outfit fra forleden, hvor jeg for første gang havde min nye læderjakke på fra Ganni. Det var virkelig et af mine store julegaveønsker i år, og jeg er så glad for den. Hvis I følger mig på instagram (Bertewhitta) så ved I også at jeg for en måned siden postede et billede af jakken, inden jeg overhoved fandt ud af at det var en Ganni-jakke.
Jeg vil iøvrigt beklage de mærkelige nuancer i mit ansigt på det første billede, men mine kinder bliver bare ufatteligt røde når det sner og er koldt udenfor. 😉 Billederne er faktisk taget 25. December, da den første sne i København lagde sig.
Hvad synes I om læderjakken? Hvilken af jeres julegaver blev I allergladest for?

xx Whitta

alberte whitta fashion blog

Comments: 4

  • Anna 28. december 201414:52

    Super flot til dig, men ville ikke selv bruge over 3000 kr på sådan en jakke. Men jeg må sige, at den klæder dig rigtig godt 🙂

    Mine bedste gaver må være et par sneaks og et årsabonnement på cover. Og mine lækre calvin klein natbukser. 🙂

  • Benya Suwan 28. december 201419:34

    Elsker din jakke! Og vildt flot farve også. 🙂

Leave a Comment