Let me introduce you // Balenciaga lir

beige 039 beige 040 beige 043Godmorgen søde læsere! Så er jeg tilbage i København, og gæt lige hvem der er blevet syg? Jeg har desværre lagt mig med en voldsom omgang ondt i halsen og forkølelse. Jeg havde ellers spændende og hyggelige planer med min gode veninde Amanda idag, for vi skulle nemlig på udsalg og købe en masse vigtige ting til vores tur til New York, men det satte min sygdom lige en stopper for.

Og nu som lovet – kan jeg præsenterer jer for mit nyeste armcandy til samlingen, nemlig dette Balenciaga-armbånd, som jeg fik i julegave af min mormor, morfar, samt onkel og moster. Armbåndet er købt i Illums nye accessories-afdeling hvor der er en lækker Balenciaga-butik.
Det er ikke nogle hemmelighed at jeg er meget mere til armbånd end til f.eks. halskæder – de bliver heller ikke så ofte viklet ind i hinanden som halskæder, haha. 😉
Hvad synes I om armbåndet? Og har I været i Illums nye accessories-afdeling?

xx Whitta

alberte whitta fashion blog

Comments: 8

 • Karina 29. december 201414:17

  Hvor er det fint!! 😉

 • Anna 29. december 201415:42

  Rigtig fint – kunne selv rigtig godt tænke mig deres triple tour armbånd. <3

 • justanotherblogger 29. december 201419:17

  NONONONONONONONO, det armbånd har jeg ønsket mig like SÅÅÅÅ længe! Dét må jeg låne, hæhæ

 • Julie Degn 29. december 201419:29

  Ihhh, hvor jeg misunder dig! Har længe drømt om netop dette armbånd 🙂
  Julie Degn / http://www.figursyet.dk

Leave a Comment