Winter wonderland with a twist of camel

beige 006beige 008beige 002Hej girls! Nyder I de sidste dage af år 2014? Jeg må indrømme at jeg lider under ferie-syndromet “kronisk hyggetøj” – Jeg gider simpelthen ikke træde ud af mit lækre hyggetøj, DOG tager jeg da engang imellem noget behageligt, men rimelig smart på, så jeg kan komme ud og tage outfitbilleder til jer. 😉
På billederne ovenover har jeg min storebrors kashmir-sweater på, og så er billederne taget foran min Jyske families awesome hus, men det kan I bare ikke se, haha.
Hvad synes I om outfittet?

Armbånd fra Balenciaga, sweater fra COS, bukser fra ASOS, sko fra Pieces og net fra Another nué.
xx Whitta

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

  • Caroline 30. december 201418:38

    I hvilken by bor din jyske familie?

Leave a Comment