Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Hoodie hottie

effekt mickey SONY DSC SONY DSC SONY DSC
SONY DSCMåske en lidt selvfed overskrift, men jeg syntes bare at “hottie” klingede så godt, haha.
Jeg modtog for et par uger siden denne lækre hoodie fra Sheinside, og jeg er bare blevet superglad for den. Trøjen er dejligvarm og rigtig god kvalitet, hvilket faktisk overrasker mig lidt, for Sheinside er jo ikke ligefrem kendte for at have kvalitetsvarer. Hvad synes I om hættetrøjen? Jeg må indrømme at jeg aldrig har været specielt glad for tøj med Disney-motiver på (selvom jeg er en stor disneyfan) men denne hættetrøje synes jeg faktisk er rigtig fin, og logoet med Mickey i midten virker heller ikke “barnligt.”
I kan købe hættetrøjen LIGE HER 

Igår var jeg til et spændende event/møde hos Miinto, hvor der blev taget nogle pressebilleder af mig og nogle andre bloggere, som skal bruges til noget rigtig spændende! Jeg glæder mig rigtig meget til at kunne fortælle jer mere om dette, men indtilvidere må jeg vente i spænding. Jeg er et af de mindst tålmodige mennesker som findes, og jeg er så utålmodig for at kunne løfte sløret for dette.
xx Whittaalberte whitta fashion blog

Comments: 8

 • JLu 13. januar 201512:18

  Such a cute sweatshirt x

  http://www.julialundin.com

 • Maja 13. januar 201513:23

  Den er vildt sød! Men får man ikke meget told på hvis man bestiller fra sheinside? Har gået rundt og ønsket mig et par ting der fra men er ret bange for at det kommer til at koste vildt meget og er kvalliteten af tøjet god ?

   • Maja 13. januar 201513:34

    Tusind Tak for svaret! 🙂 <3

 • nadinesofie 13. januar 201517:00

  hvor er det fint!!

  håber du vil deltage i min give away om en goodie bag fra &otherstories samt. 500 kroner dertil.

Leave a Comment