Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Modeblogprisen 2015 – Årets personlige blog

modeblogprisen

Hej søde læsere! Nu kan jeg endelig skrive mere om det event jeg var til i mandags. Det var nemlig et event hvor vi skulle have taget pressebilleder til en helt særlig pressemeddelelse. Jeg er nemlig nomineret i kategorien ‘Årets personlige modeblog’ til Modeblogprisen2015. Dette er utrolig syrealistisk og stort for mig, og i sidste uge da jeg blev informeret om at jeg var blevet udvalgt af en fag-jury til at være nomineret i denne kategori, måtte jeg lige kigge på beskeden et par gange før at jeg forstod det. Jeg er så beæret og overrasket over at nogle har kigget på min blog, og har set noget potentiale i den. Det er nok ikke en hemmelighed at jeg ikke er en person som er propfyldt med selvtillid, og ofte går jeg rundt med tanken:” Er jeg overhoved god nok til det her, eller spilder jeg bare andres tid?” Og så er det bare fantastisk at få dette klap på skulderen. Som I kan se er jeg oppe imod et superstærkt felt, og det er nogle utrolig søde og dygtige bloggere som er kommet i samme kategori som jeg, så jeg går nok ikke hen og vinder, men selve anderkendelsen ved at være nomineret er helt fantastisk og jeg er meget stolt.

Nu glæder jeg mig bare til awardshowet 30. Januar, det skal nok blive et superhyggeligt arrangement, ligesom sidste år.
xx Whitta

 

 alberte whitta fashion blog

Comments: 3

  • Agnete 15. januar 20156:26

    Wow Alberte det er fuldt fortjent <3 Håber du vinder prisen 🙂 DU skal ikke gå rundt og have lav selvtillid fofdi din blog er fantstisk og du er fantastisk dygtig menneske <3

  • Pernille 15. januar 201516:03

    Jeg syntes du fortjener at vinde mere end nogen anden Du har en helt igennem fantastisk blog, og du er et af de mest dejlige mennesker jeg nogensinde har “mødt”. Du har alt det jeg vil ønske jeg havde i din personlighed. Du er så venlig overfor alle, og har et fantastisk forhold til dine læsere hvilket jeg syntes er vigtigt når man er blogger.

    Jeg vil ønske jeg kunne se showet, det vil være så fedt, men det kommer nok ikke til at ske. <3

Leave a Comment