Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

TRENDS // What I think #2

Hej søde piger! Det er blevet tid til et nyt blogindlæg om en tendens jeg synes er Go, og en tendens jeg synes er No-Go. Jeg lavede også sådan et indlæg i slutningen af 2014, og det så ud som om at det var et indlæg som mange af jer kunne lide – derfor vil det selvfølgelig blive en fast del af bloggen.
I kan se det forrige indlæg om trends LIGE HER 

shirtdress collage

En trend jeg elsker er…
Skjortekjolerne! Det har jeg faktisk skrevet et indlæg om før, men et er bare ikke nok. Jeg synes skjortekjoler er så fine og alt efter hvordan man sammensætter dem, kan man komme til at blive super-feminin eller super-rå. Jeg har selv en ternet skjortekjole fra Isabel Marant, som jeg flere gange har flashet på bloggen, men hvis I ikke har set den før, så kan I se den LIGE HER 

mesh

En trend jeg hader…
Jeg ved godt at “hader” er et meget stærkt ord, men jeg synes næsten at det er rammende i dette tilfælde. En ny trend som præger modebilledet er nemlig disse net-items, som vidst på engelsk bliver kaldt “Mesh.”
Jeg respekterer at alle har forskellig mening, og jeg vil da heller ikke insisterer på at min veninde tager det af, hvis hun kommer hjem til mig iført det, meeeeen det er ikke en trend som I vil se mig i.

Hvad synes I om disse to trends?
HUSK at jeg altså IKKE prøver at støde nogle med dette indlæg, og jeg respekterer hundrede procent at andre har en anderledes mening end mig, det er jo trods alt dét som gør at vi ikke allesammen går rundt og klæder os ens.

xx Whittaalberte whitta fashion blog

Comments: 10

 • Amalie Josephine 14. januar 201512:19

  Jeg er HELT enig i at mesh-trenden er horrible.. Jeg synes ihvertfald let at det kommer til at se tarveligt ud 🙂

 • Pernille 14. januar 201514:33

  Jeg er helt enig med dig. Bryder mig heller ikke om Mesh -trenden men jeg elsker også skjortekjoler. Jeg har selv været på udkig efter en, men kan aldrig finde ud af hvor du kan få fat i dem 🙁

 • Agnete 15. januar 20156:24

  Virkelig 2 ting jeg er enig med dig i <3

 • Julie Andersen 16. januar 201522:02

  Kunne ikke blive mere enig ift. mesh-trenden – burde forbydes 😀

 • Dicte 19. januar 201518:51

  Jeg er helt enig, er helt vild med skjortekjoler! Ved du måske hvor den hvide sag i venstre hjørne er fra?

Leave a Comment