Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Let’s Bracelet

SONY DSC SONY DSC SONY DSCJeg er en rigtig armbåndspige og jeg ELSKER simpelthen at have armbånd rundt om håndleddet, derfor vil jeg idag gerne vise jer nogle af mine favoritarmbånd.
Jeg har svært ved at beskrive min armbånds-stil, for jeg har mange forskellige slags armbånd, både farverige armbånd, rå armbånd og klassiske armbånd, og det er fedt at have lidt forskelligt, så der altid er noget som passer til ens outfit.

Sølv arvestykke
Det første armbånd som jeg gerne vil fortælle jer om er det sølv armbånd som på billederne er placeret på soldater-æsken. Dette armbånd fik jeg i julegave i år af min faster. Armbåndet er et arvestykke fra min farmor og derfor betyder det alverdens. Det er ikke et dyrt armbånd og det ville ikke være noget værd i en auktion, men jeg er simpelthen så glad for det, for jeg har aldrig kendt min farmor, og det er det første jeg noglesinde har haft fra hende.

Rå Balenciaga
Selvfølgelig er mit lækre Balenciaga-armbånd også et af mine favoritter, jeg ville næsten være et skarn hvis jeg ikke tog det med i samlingen, haha. Dette armbånd kan pifte et hvilket som helst outfit op, og når man har en rimelig minimalistisk tøjstil som jeg jo har, så er det guld værd.

Reb-Armbånd
Det næste armbånd som er en del af mine favoritter er mit orange reb-armbånd som jeg fik i fødselsdagsgave af min barndomsveninde og hendes familie. Jeg er vild med at armbåndet er lavet af bjergbestiger-reb, og jeg kan godt lide ideen om at de har brugt noget så jordnært og praktisk som et stykke reb, til at lave noget så smukt som et smykke.

Snake-Bracelet
På listen over favoritarmbånd ligger selvfølgelig også mit snake-armbånd som jeg fik i sommers af ejeren af The Vintage i Hellerup (Strandvejen). Butikken The Vintage er den lækreste luksus-genbrug jeg kender til, og så er indehaveren af butikken det sødeste menneske man kan finde – så dette armbånd er ikke kun smukt, det får mig også altid til at sende en lille tanke til Hellerup. 😉

Gyldne kæder fra Carré
Det sidste armbånd som er blandt mine favoritter er mit armbånd fra Carré. Jeg er rigtig dårlig til at holde styr på mine smykker og ofte bliver mine meget små og simple smykker væk, fordi at jeg simpelthen ikke dur til at håndterer så små ting – men dette armbånd er trods sin ydmyge størrelse aldrig blevet væk fra mig, og det må jo næsten være et tegn, haha. Jeg elsker dette armbånd da det er simpelt, feminint og eksklusivt. 

Har I nogle yndlings-armbånd? Hvis ja, hvordan ser de så ud? Lad mig endelig høre om jeres foretrukne smykker, det ville være rigtig interessant.
xx Whitta

 

 alberte whitta fashion blog

Comments: 8

 • Camilla - Scent of Fashion 16. januar 201512:05

  Er vild med det fine guldarmbånd fra Carré!

 • Anne Sofie 16. januar 201514:03

  Åh, er så forelsket i dit Snake-armbånd! Ved du, om man kan købe dem et sted online? 🙂

 • Anna 16. januar 201515:52

  Hvis balenciaga armbånd ikke var så dyre, ville jeg også købe tæt. 🙁 <3

  Mit yndlings er mit bechristensen armbånd. :))

 • Agnete 16. januar 201517:15

  Uh jeg elsker bare det reb-armbånd og som jeg før har sagt elsker jeg dit snake armbånd 🙂 Hvis du finder ud af noget omkring hvor man kan få snake-armbøndet så må du gerne skrive til min mail <3

Leave a Comment