Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Winter white

SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Fluffy jakke: Topshop – Taske: Stella Mccartney – Bikerjakke: Sheinside (Købes her)

Hej girls! Jeg tænkte at jeg ville lave et indlæg hvor jeg deler lidt billeder af mine favoritjakker pt. hvilket er disse lækre hvide sager. De hænger fremme inde i mit walk-in-closet, og de gør mig altid så glad når jeg kommer derind 😉
Har I en favoritjakke til vejret udenfor i øjeblikket?

Iøvrigt så kunne jeg supergodt tænke mig at høre om I havde ønsker til kommende blogindlæg på bloggen? Jeg har en del lækre outfit’s jeg gerne vil vise jer, men jeg vil heller ikke komme dertil hvor jeg “kun” poster outfit’s, for det synes jeg hurtigt kan blive lidt ensformligt – hvad synes I?
Men jeg ville rigtig gerne høre jeres ideer til blogindlæg – I er jo altså top-kreative, og I har altid så mange fine ideer når jeg efterlyser dem, så det er jo skønt! 😉
Jeg håber at I får en fantastisk mandag, og hvis ikke I får det, så er der heldigvis en frisk dag imorgen.
xx Whitta

bloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 14

 • Ida 19. januar 201511:49

  Ih, hvor er de flotte! Nu er jeg forholdsvis ny på din blog, så ved ikke om du har haft det før, men kunne da være fedt at se dit walk-in closet eller nogle yndlingsitems derfra!
  http://www.idasteendahl.blogspot.dk

 • Louise Holm 19. januar 201511:57

  Nu er jeg forholdvis ny på din blog, og har ikke fulgt med så længe (ca. 1 måned). Derfor kunne jeg godt ønske at få lidt mere at vide om dig. Dine tanker og meninger. Du virker super sød – også selvom jeg ikke har ‘kendt’ dig så længe 😉

 • Anna 19. januar 201516:16

  Beauty-indlæg, eller et indlæg om dine yndlingsmærker/butikker! <3

 • Katrine Schnoor 19. januar 201516:48

  Må jeg spørge hvilken størrelse du har købt jakken fra sheinside.com i og hvordan den er i størrelsen? 🙂

   • Katrine Schnoor 19. januar 201517:23

    Okay, mange tak! Syntes nemlig den ser rigtig fin ud, og ville meget gerne finde et billigere alternativ til shearling jakken fra Acne 🙂

 • ANNA 19. januar 201520:22

  Det kunne være super dejligt hvis du kunne vise nogle tips og tricks omkring dit hår, hvad du gør ved det til hverdag, for det er ualmindeligt lækkert 😉

 • Tine 19. januar 201522:03

  Hej Alberte
  Jeg har fulgt din blog i længere tid men har først taget mig sammen til at oprette mig på bloglovin nu:-)
  Det er en rigtig fin og god blog, og jeg er blevet rigtig vild med at følge med i dit liv:-)
  En ide til hvis du har mange outfits du gerne vil vise, kan du jo lave en collage med forskellige.

Leave a Comment