Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

A part of the gang

outfit 007 PicMonkey Collage SONY DSC SONY DSC

Læderjakke: Sheinside – Bukser: Won Hundred – Taske: Stella Mccartney – Hue: American Vintage – Simpel sølvring: Hvisk (Købes her) – Guld-ring med hvide sten: Hvisk (Købes her) – Simpel guldring: Hvisk (Købes her) – Sko: Pieces – Sweater: Benneton

Godmorgen med jer! Det har for mig været en utrolig begivenhedsrig uge, og jeg glæder mig til at fortælle jer mere omkring hvad der er sket. Igår var jeg et smut forbi Baum Und Pferdgarten for at kigge på deres nye kollektion, og det er altså virkelig en kollektion som siger spar to! Deres nye kollektion bærer præg af både varme farver som pink og rød, men også mere kolde farver, og det giver mulighed for ret kontrastfulde outfit’s hvis man blander det. Kunne I tænke jer nogle billeder fra deres showroom? Jeg er så småt begyndt at overveje hvad jeg skal have på til fashionweek i næste uge. Der er så mange spændende shows til fashionweek og folk er altid så skidesmarte til de arrangementer, så når ens selvværd ikke er superhøjt, så er det lidt nervepirrende, haha.
Hvordan har jeres uge været?

xx Whitta

bloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 4

  • Pernille 23. januar 201513:54

    Jeg er helt vild med dette outfit det er helt vildt og jeg elsker bukserne

  • Josefine 23. januar 201514:40

    Elsker tasken, så lækker!
    Åååh hvor du heldig du skal til Cphfw, hvilket shows skal du se?

    http://byus2you.blogspot.dk

Leave a Comment