Current hairsituation

selfie

Hej girls! Jeg tænkte at det på en blog som er nomineret som ‘årets personlige blog’ ville være passende at jeg informerede jer om min nye frisørtid, hæhæ. 😉 Jeg skal nemlig til frisør og have farvet min uhyggelige udgroning på Tirsdag – og jeg glæder mig! Den udgroning er sku ved at blive frygtindgydende, og det ser ikke særlig velplejet eller godt ud, så det er på tide.
DERFOR ville jeg høre om I synes at jeg skal have min naturlige mørkebrune farve tilbgae, eller om jeg skal gå blond?
I må meget gerne hjælpe mig med at beslutte det i kommentarfeltet!

Et indlæg med min naturlige mørkebrune farve LIGE HER 
Et indlæg med min gyldne hårfarve LIGE HER bloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 20

 • Agnete 25. januar 201519:19

  Gyldne <3 Undskyld jeg ikke lige har være til tasterne at og kommenterer dine skønne indlægs men har simpelthen ike haft tid <3

 • Ida Marie 25. januar 201519:29

  Begge farver er virkelig pæne til dig! Men synes bedst om den gyldne <3

  http://www.byidam.bloggersdelight.dk

 • Astrid 25. januar 201519:37

  Har altså bare en ting for lyst hår så ville sige den lyse, går også selv med tanker om at få mit hår farvet en tone lyser (er blond i forvejen)

 • Gwen 25. januar 201520:08

  Helt klart den mørke farve – der ser dit hår mere sundt ud, og det klæder din hudfarve og dig bedst, synes jeg 😉

 • Anna 25. januar 201520:23

  Begge er skønne til dig, men jeg ville sige blond

 • Ida 25. januar 201521:37

  Tror en tone lysere ville være virkelig fin til dig! Synes det lyse hår ligesom er din ting, så det ville næsten være synd at gøre det mørkere, men når alt kommer til alt skal man jo følge sin egen mavefornemmelse! Glæder mig til at se resultatet 😉
  http://www.idasteendahl.blogspot.dk

 • Laura 25. januar 201522:12

  Helt klart din naturlige brune farve!

 • Mai 26. januar 20157:48

  Jeg synes helt klart at du skal vælge din naturlige mørkebrune farve. Jeg synes bare den er så pæn til dig. Den passer godt til dine andre farver (hud, øjne, m.m) og ja jeg synes bare at den klæder dig utrolig godt. Men det er ikke fordi det ikke er flot når det er lyst jeg synes bare den naturlige mørkebrune er så flot, den passer lige til dig. 😀 Knus Mai. 😀

 • Nanna 26. januar 201510:36

  Jeg synes helt klart at du skal få din naturlige hårfarve tilbage, den er virkelig flot til dig(ikke at du er grim med blond hår, men er størst fan af dit naturlige).

  Men det vigtigste er. at du gør det der føles rigtigt, og det du selv bliver gladest for 🙂

 • Emma T 26. januar 201516:40

  Jeg synes det ville være rigtig fedt hvis du fik dit brune hår tilbage igen. Det har simpelthen sådan en lækker chokolade-farve. Dit gyldne er også helt vildt flot, men det er nu lidt sjovere at der sker noget mere end bare den samme farve en gang i mellem! 🙂

  https://blogbythaysen.wordpress.com/

 • sine kirstine 27. januar 201517:39

  Jeg kan godt lide din naturligr, for noget jeg virkelig husker er at din øjenfarve var flot fremhævet med det brune hår.

 • Pernille 27. januar 201521:26

  Det sikkert forsent nu men har altid ELSKET dit mørke hår.

  Det lyse klæder dig fantastisk godt men det mørke er bare mere dig efter min mening <3

Leave a Comment