Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Event // What’s in my bag

SONY DSC SONY DSC SONY DSCHej sødeste læsere! Nu er det søndag, og i næste uge er det Fashionweek, og jeg kan afsløre at min Fashionweek bliver mere travl end noglesinde – Jeg har simpelthen planer hver dag, og flere forskellige events jeg skal rundt til, og jeg glæder mig!
I den anledning vil jeg idag gerne lave et indlæg omkring hvad jeg plejer at have med i min taske når jeg skal til events.
Min taske plejer nemlig at se noglelunde ud som på billederne ovenover. Udover genstandende ovenover, så plejer jeg også at have min Carmex-læbepomade med, men den er desværre løbet tør nu (Et minuts stilhed til den)…

Men i min taske har jeg altid en pung, hvis jeg skal købe vand eller mad imellem de forskellige events. Så har jeg også min mobil, som jeg tager med uanset hvor jeg går. Naturligvis har jeg også mit kamera med, så jeg kan vise billeder på bloggen, og så I får set hvad jeg render rundt og laver. Så plejer jeg også at have hårelastikker med mig, men det er dog noglegange at jeg glemmer det, haha. Sidst, men ikke mindst så har jeg altid en notesbog med mig – det er ganske enkelt hvis jeg skal skrive nogle små noter om et produkt som jeg har hørt lidt om, eller hvis nogle gerne vil have et lille lap papir med navnet på min blog.

Så nu ved I hvad jeg har i min fine Stella-taske i den næste uges tid. 😉
xx Whitta

bloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 6

 • Anna 25. januar 201519:00

  Hvad hedder modellen på din falabella, og hvad koster den cirka? 😀

  Ved selvfølgelig at den er meget dyr, men smuk er den virkelig også – og så må man jo spare sammen 😉 <3

 • Ida Marie 25. januar 201520:40

  Hvor er dit fine mobilcover fra? 🙂 <3

 • Kata 25. januar 201521:46

  Hej Alberte. Hvor er det dog en sød notesblog du har. Hvor er den fra?

Leave a Comment