Going blue

outfit light SONY DSC prikker 042 SONY DSC SONY DSC
prikker 047SONY DSC

 

Skjorte: Equipment – Bukser: Zara – Sko: Reebok – Tørklæde: Mads Nørgaard

Hej søde læsere! Så er det blevet Fredag og det betyder (I mit tilfælde) sidste fashionweek-dag. Og for mig, slutter fashionweek virkelig med et brag! Iaften er det nemlig modeblogprisen2015, og jeg er jo nomineret til årets personlige modeblogger. Jeg må indrømme at det er lidt nervepirrende at have chancen for at blive udråbt som vinder, men da mine konkurrenter er nogle vildt dygtige bloggere, så er jeg rimelig overbevist om at en af dem løber med sejren. 😉
Jeg glæder mig bare til at have en hyggelig aften i selskab med nogle fantastiske veninder, heppe på de andre nominerede, drikke en hulens masse Mokai og Champagne, og selvfølgelig lege “star” op af den berømte reklamevæg, hihi.

Hvad synes I iøvrigt om outfittet ovenover? Jeg ved at nogle mener at det er en mode-forbrydelse at have “løst på løst” men jeg synes faktisk at det fungerer ret så udemærket til min meget spinkle krop.
Kryds fingre for mig i aften, og jeg lover selvfølgelig at tage en masse billeder.

xx Whitta
bloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Katrine Guldbæk 31. januar 201514:28

    Super skønne billeder og så passer den blå farve perfekt til den hvide sne 🙂

Leave a Comment