Modeblogprisen2015 // Et brag af et show

SONY DSC SONY DSC SONY DSC rød løber SONY DSCSå er det blevet tid til indlægget om modeblogprisen! I fredags var der jo modeblogprisen, og jeg var nomineret til årets mest personlige modeblogger. At nogle (juryen bestående af folk fra modebranchen) bemærker at jeg ligger så meget personlighed i mine indlæg, det har været et stort klap på skulderen, og selvom jeg ikke vandt, så var det kæmpestort at være nomineret.

Jeg brugte aftenen i selskab med Simone Wulff og Amanda Svendsen, og sammen gjorde vi os klar hjemme hos mig, hvor vi drak te og spiste chips.

Til modeblogprisen havde jeg iøvrigt et sort suit på som egentlig var rimelig afdæmpet. Jeg er jo kæmpefan af tøj som både er smart, men også komfortabelt, og det er dét jeg elsker allermest med suits – de er sku så behagelige. Dog forsøgte jeg at pifte suitet op med både halskæder, ringe og armbånd, og så selvfølgelig et par høje stiletter med spænder.
bloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 4

  • Agnete 3. februar 201520:09

    Sikke nogle smukke bileder og det ser og lyder til at have været en super aften. Elsker virkelig det jeg kan se af dit sæt det virker så smutk <3

  • Tine 4. februar 20159:12

    Hej Alberte
    Synes det er et super smukt outfit <3
    Hvem var det der vandt den mest personlige blog?

Leave a Comment