Karl Lagerfeld i Illum

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

I sidste uge var jeg til et event inde i byen i forbindelse med nye produkter hos Karl Lagerfeld i Illum. Har I besøgt Illums accessories-afdeling endnu? Det river i mit taske-hjerte når jeg er derinde, for der er simpelthen alle de lækreste tasker fra Proenza Shoulder, Balenciaga, Karl Lagerfeld osv.

Billederne ovenover er taget til eventet, og især de røde armbånd med nitter er jeg blevet utrolig glad for – er de ikke bare fede?!

Her til aften skal jeg ud og spise med min mor, far og storebror og det glæder jeg mig faktisk rigtig meget til. Ikke kun glæder jeg mig fordi at jeg i skrivende stund er rimelig sulten, men også fordi at mine sidste uger har været ret hektiske og med mange planer, så det bliver dejligt bare at snakke med familien og nyde noget lækker mad.
Hvilken af de overstående ting fra Karl Lagerfeld ville I helst have fingrene i, hvis I selv kunne vælge fra alle de ting jeg har taget billeder af?
xx Whitta
bloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Stefany 9. februar 201522:13

    Those key chains tho. Love them! xx

Leave a Comment