I wanna cut my hair

Bob hair collageHej søde læsere! Så skriver jeg endnu engang et indlæg om et stort dilemma når det gælder ny frisure. Sidste gang jeg havde brug for gode råd mht. hårfarvning så var I simpelthen så cool til at komme med en masse synspunkter og ideer, så lad os da gentage succesen.

Jeg går nu og overvejer meget stærkt at få det såkaldte “bob-hair” som er en page der går til lidt over skulderen. HVIS jeg kunne få mit lange hår tilbage når som helst, så ville jeg udentvivl gøre det nu, men jeg er simpelthen bare så bange for at jeg fortryder det. Samtidig synes jeg også at det ville være lidt ærgerligt hvis jeg ikke sprang ud i det og prøvede det af.
Hvad synes I at jeg skal gøre?
Jeg har før haft pagehår og jeg fortrød det efter en måned – men nu er jeg blevet ældre, og det passer måske bedre til mig nu? 😉
Pyha, det er kompliceret at være en pige som elsker at lave ændringer, men hader konsekvenserne af det, hihi.
xx Whitta
bloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 30

 • Anne Pahl 10. februar 201519:33

  Jeg sprang ud i det i sommers og var rigtig glad for det. Så glad, at da det voksede sig ud af frisuren og langt til sådan mellemting klippede jeg det igen til den kortere page. Nu er jeg igen ved mellemlængden til skuldrene og går og dimler om, hvad jeg skal nu. Håber du finder det der er det rigtige for dig, og om ikke andet så vokser det jo heldigvis ud igen 🙂

 • Marie 10. februar 201519:54

  Jeg tror lidt at du er den type der ser smuk ud med al slags hår og også page!

 • Maria 10. februar 201520:00

  Jeg havde for 4 år siden lige så langt hår som du har nu. Så fik jeg page hår og for tre år siden fik jeg pixie cut. Nu har jeg page igen og jeg har på intet tidspunkt fortrudt at jeg klippede mit hår dengang. Hverken til page eller pixie. Håber du finder den rigtige løsning 🙂

 • Signe 10. februar 201520:50

  Jeg havde også gået og haft en drøm om det i et godt stykke tid – og sidste sommer gjorde jeg det så endeligt. Ret skræmmende at sidde i frisørstolen og se på at der ryger 20 cm lange totter af dit hår, men i sidste ende er det det hele værd. Jeg er så glad for det, og har holdt det den længde siden – jeg mener det jeg fik seriøst så mange komplimenter da jeg havde gjort det, at jeg nærmest konstant var rød i bærret, så smigret var jeg!
  Ej jeg siger go for it – kan lige forstille mig det 🙂

 • Monica Blander 10. februar 201521:21

  Jeg synes, det er så fint! Jeg har mange veninder, der har gjort det – både med tykt og tyndt hår – og jeg synes faktisk, altid det klær. Der er også noget ved længden, som bare får håret til at se sundt og friskt ud, i stedet for at det er langt og klasker(det gør mit…) 😉

 • Louise Holm 10. februar 201521:53

  Jeg har “lob-hair” lige nu, og jeg elsker det! Det er så befriende når man er vant til det lange tunge hår. Og især når det får lidt volumen. Jeg krøller mit, og det glæder de fleste. Hvis det korte skræmmer dig -hvilket det også gjorde for mig-, så start med “lob hair”. Det er en lidt længere udgave af “bob-hair”. 🙂

 • Karina 10. februar 201522:11

  Jeg har det gjort det flere gange og har aldrig fortrudt det 😉 Mit hår ser mere velplejet ud når det er den slags frisure 😉 Er ret vild med den frisure i midten – hende med de røde læber 😉

 • Katrine 10. februar 201523:09

  Ej hvor sjovt. Jeg går med de præcis samme tanker lige nu. Jeg tog endda ned til min frisør i sidste uge, men hun nægtede at gøre det, fordi hun mente det ville være en skam at klippe mit lange hår af.
  Det er en svær beslutning 😀

 • Silvia Súnadóttir Kristiansen 11. februar 20151:08

  Jeg kan faktisk godt forstille mig, at du ville virke godt med bob hår! I say go for it! Men i sidste ende skal det jo være dig, der bestemmer 😉

 • Nina Marx 11. februar 20159:12

  Jeg klippede jeg det til page sidste sommer – men har faktisk fortrudt adskillige gange, mest fordi jeg synes mit hår har lidt sit eget liv, det er fladet meget ud og ser slattent ud i forhold til hvad det var engang. Det er selvfølgelig bare mit hår – det kan være du har nogle produkter der kan få lidt fyld/krøl frem?
  Men tilbage, jeg tror sagtens du vil kunne holde pagehår, det ville se SÅ godt ud til dig.

 • Pernille 11. februar 201515:38

  ved ikke om du er denne kommentar men jeg gjorde dette i slutningen af 2013. jeg havde hår til lidt over midten af ryggen men var bare blevet så træt af det så jeg klippe mi hår til lige over skulderne og jeg fortrød måske en smule i starten men nu har jeg holdt mit hår i den længe der er lige under skulderne siden sommeren 2014 og ejg er så glad for det, så jeg syntes helt bestemt du skal gøre det

 • Hannah 11. februar 201517:22

  Ej hvor sjovt! Jeg går faktisk med samme tanke. Jeg har mørkeblond hår, og jeg vil så have farvet det en smule for at få det til at være lidt ombré.. Desværre er det ret dyrt i forhold til mit budget, og min mor vil kun betale for klipningen og ikke farvningen. Så jeg ved ikke helt.. Jeg har også engang overvejet at få pixiecut, men har dog droppet det igen.. 🙂
  Håber du finder ud af det! <3

 • Sine Kirstine 11. februar 201519:50

  Jeg tror sagtens det kan klæde dig, og du kan jo tænke det her: selvom dit hår er kortere, så er dit ansigt stort set indrammet af håret som før.

  Jeg gik selv til skulder page efter længe at have haft mellemlangt hår og var og er stadig gld for det. Det eneste der går mig på, er at jeg nu skal bruge hårnåle i en heste hale.

  Jeg fik også lavet etager op til ørerne og kæben, det gør det lidt spændende og let at se på.

 • Marie-Louise 12. februar 201510:22

  Jeg tror virkelig, at det ville klæde dig. Jeg synes, du burde gøre det. Alle dine piger her på bloggen hepper på dig.
  En bob giver også en flot indramning af ansigtet og kan fremhæve nogle af dine mange flotte features i ansigtet 🙂

  Jeg er forresten vild med collagen. Hvilket program bruger du?

 • Stilstodderne 12. februar 201511:34

  Jeg klippede håret kort for godt et år siden, og var VIRKELIG glad for det. Det er vokset ud igen nu, men overvejer at gøre det igen. Synes klart du skal gøre det!

Leave a Comment