Todays moodboard

moodboard

Godaften læsere! Gæt hvem der har lagt sig med ondt i hovedet og kvalme? Nå, men heldigvis kan jeg bruge min sygdom til at være lidt kreativ, og idag har den stået på lidt collagehygge, hvor jeg har lavet mit eget lille ferskenfarvede moodboard. Hvad synes I om collagen? Jeg bliver altid så inspireret når jeg ser sådan nogle fine moodboards på andres blog’s, men jeg er rimelig ny når det gælder at være kreativ og sammensætte billeder, så det kræver nok lidt øvelse. Vil I gerne se flere moodboards på bloggen?

Har I iøvrigt ideer til blogindlæg som I gerne vil se på bloggen? Det kommer gang på gang bag på mig hvor fede ideer I noglegange ligger inde med, så hvis I har ønsker til indlæg I gerne vil se, så spyt ud. 😉
xx Whitta
bloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 6

 • Sine Kirstine 13. februar 20157:21

  Jeg kan huske du på et tidspunkt tog fire kendisser, og sætte dem op mod hinanden som en slags mode dyst, hvor vi skulle vælge den vi bedst kunne lide i forhold til tøjet.
  Det må du gerne lave igen.

  Du kunne også lave en room tour u video form?

  Nu ved jeg godt du sjældent laver beauty indlæg, eller går med specielt meget make up, men jeg gad godt at se et indlæg med din make up samling.

  Ellers kunne du engang i mellem finde en webshop, og udvælge nogle flotte stykker tøj eller lignende derfra og lave en collage, så man får idéer til hvad man kunne købe?

   • Sine Kirstine 13. februar 201511:37

    Selv tak 🙂 <3

 • Klara 13. februar 201520:36

  Hej Alberte
  Jeg kom også med ideen for to år siden, hvor at du brugte den. Der er noget tid til det endnu, men konfi tiden kommer snart. Jeg mangler gave ideer. Især til en af mine venner. Har du nogle ideer, måske kunne du lave et indlæg om det?

 • thea 15. september 201519:49

  Er virkelig også helt vild med moodboards, de er vildt inspirerende, og vildt flotte til at hænge op på væggen i en sød ramme.

Leave a Comment