Schoolgirlish

outfit 027SONY DSCoutfit 031SONY DSCoutfit 032SONY DSCKnit: Baum Und Pferdgarten (Købes her) – Nederdel: Moss Copenhagen (Similar here) – Boots: Pieces (Similar here) – Bag: Urban Outfitters (Similar here) – Tights: Wolford

Hej læsere!
Billederne ovenover er taget af Sofie Parelius, og de er taget i et hyggeligt rækkehuskvarter i København som hedder ‘Nyboder.’ Nyboder er et lille kvarter som har ligget i københavn siden meget gamle dage, og hvis det ikke var for de mange moderne biler som er parkeret i gaderne, så ville man tro at man var tilbage ved 1800-tallet.
Hvad synes I om mit outfit? Jeg følte mig pænt skolepige-agtig med dette outfit på. Det gjorde jeg dog kun indtil Sofie og jeg gik forbi en lille dreng iført en traditionel engelsk skoleuniform med slips og knickers – Jeg undrede mig meget over at en lille dreng gik rundt på Østerbro med det antræk, indtil jeg fandt ud af at det jo var fastelavn den dag.
xx Whitta

bloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 10

 • Helena 13. februar 201511:55

  Hvor er det et fint outfit og billeder <3

  Det er ret sjovt at se disse billeder, da jeg selv i sommers tog outfit-billeder der til min blog: http://itson.bloggersdelight.dk/2014/07/summer-in-copenhagen/#comments

 • Josefine 13. februar 201512:23

  Ih hvor er det bare en lækker bluse, elsker den!

  http://byus2you.blogspot.dk

 • Nora Moerch 13. februar 201518:04

  Den bluse er jo så lækker! Elsker detaljerne på siden. Det kunne godt være man lige skulle spare op til sådan én – så fint outfit og elsker lokationen, Nyboder er et af mine yndingssteder, min søster bor lige ud til det med udsigt til de fine huse (:

 • Jeanne 13. februar 201519:13

  Very cool look! ♥ your sweater!
  ♥♥♥
  Jeanne
  http://fashionmusingsdiary.com

 • Sofia 21. februar 201521:07

  Er det bare mig eller kommer dine indlæg altid op kl. 11?<3

Leave a Comment