New Clutch // Outfit Sneak peek

ramme outfit 008SONY DSC

Jeg har glædet rigtig meget til dette indlæg, og til at vise jer mit nyeste køb fra & Other Stories. Forleden dag var jeg nemlig på en lille shoppingtur, som selvfølgelig også bestod af et besøg i denne butik, og meget hurtigt kastede jeg min kærlighed på denne her LÆKRE clutch. Jeg synes at clutchen har noget chanel-agtigt over sig, og jeg elsker printet, og de små fine guld-perler som hænger på clutchen. Nu overvejer jeg bare lidt om jeg skal sy en læderrem eller snor i den, så jeg også kan bruge den som skuldertaske – Synes I at jeg skal prøve det, eller ville det være synd?
Det fulde outfit vil I naturligvis komme til at se på bloggen imorgen.

I kan købe clutchen LIGE HER 
xx Whitta
bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 3

Leave a Comment