Shades of grey

outfit 017 SONY DSC outfit 012 SONY DSC

Så er det blevet fredag, og derfor synes jeg at I skal have en lille update om stort og småt. Denne uge har været en smule travl. Blandt andet har den bestået af forskellige møder, blogger-dates og venindeaftaler. Men på trods af travlheden, har det faktisk været superhyggeligt og dejligt at komme ud og være aktiv (nu når man ikke går i skole.)
Hvad synes I forresten om dagens outfit? I har jo nok set outfittet ude i højre hjørne af min blog, men synes nu alligevel ikke at I skal snydes for et indlæg, haha.
På billederne har jeg min nye clutch på fra &OtherStories, og så har jeg sammensat den med noget nedtonet og casual.
xx Whitta

Jakke: Designers Remix (Similar here) – tørklæde: Unknown (Similar here) – Sko: Pieces (Similar here) – Clutch: &OtherStories (Købes her)bloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 10

Leave a Comment