Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

New Stripes // New in

striber 024 SONY DSC striber 020 SONY DSC striber 030

Trøjen kan købes HER 

Idag vil jeg gerne vise jer et af mine nyeste køb. Faktisk er jeg rimelig stolt af migselv, for jeg er begyndt at blive meget bedre til at passe på mine penge, og jeg har faktisk ikke brugt mere end 500 kroner på tøj i denne måned (og det er altså ret vildt for mig.) Men forleden dag købte jeg altså den stribede trøje, som I kan se ovenover. Den er fra & Other Stories, og kostede ca. 250 kroner. Kvalitet har altid været hammervigtigt for mig, og jeg går meget op i at tøjet er behageligt, blødt og anvendeligt. Det kan dog være en rigtig dyr fornøjelse at gå så meget op i kvalitet, for det er jo ikke nogle hemmelighed at de lækre stoffer/tekstiler også koster mere. Men nu har jeg altså fået øjnene op for & Other Stories, som er et mærke der sælger kvalitetesvarer til ikke særlig mange penge, og jeg er fan. & Other Stories er forresten etableret og bliver kørt af H&M.
Hvad synes I om den stribede trøje? Lad mig endelig høre jeres mening.

Jeg vågnede i morges op med noget rigtig dum sygdom, og jeg måtte derfor nød til at aflyse et par spændende blogger-aftaler. Jeg skal dog stadig op af sygesengen, for jeg skal mødes med taskefirmaet Sampleselection og have taget nogle billeder med deres lækre produkter. bloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 10

 • Jeanne 25. februar 201518:38

  I love green stripes! So cool! 😉
  XO
  Jeanne
  http://www.fashionmusingsdiary.com

 • Anna 25. februar 201519:20

  Hvor er den flot !!
  Har længe været hooked på cdg’s grønstribede bluse, og denne er jo et super alternativ (og meget billigere!) 😉

 • Aarhuspigen 25. februar 201521:29

  Virkelig lækker trøje, og den klæder dig godt 🙂 og hvor er du bare fotogenflot! (uh, det rimer, ha)

  x http://www.metowefashion.bloggersdelight.dk

 • Karina 25. februar 201522:14

  Du ser bare rigtig godt ud 😉

 • Anne-Sofie 22. marts 201521:37

  Hvor er den flot med de grønne striber! Den må jeg eje – hvordan er den i størrelsen, synes du? 🙂

Leave a Comment