Lady in the city

SONY DSCSONY DSC blog 006 blog 012 SONY DSC SONY DSC

Jacket: Ivan Grundahl // Shoes: Moss Copenhagen // Bag: ALDO // Sunglasses: Rayban // Knit: Asos // Ring: Unknown //

Godmorgen piger! Det virker næsten lidt fjollet at poste disse outfitbilleder hvor jeg så fint har tilføjet mine raybansolbriller, når det regner og er vildt dårligt vejr udenfor! Ikke desto mindre så er det dagens indlæg, og jeg har glædet mig til at poste det, OG høre jeres mening om den hammerlækre Ivan Grundahl jakke. Jeg er blevet helt vild med Ivan Grundahl, og hans lidt “skæve” og samtidig eksklusive designs.

Noget helt andet er at jeg vil begynde at skrive mine indlæg både på Engelsk og Dansk. Jeg kan se at jeg er begyndt at få nogle læsere fra udlandet, og jeg vil supergerne imødekomme alle mine læsere, og det er da også virkelig dejligt at kunne inspirerer folk af andre nationaliteter.
Håber at I får en supergod dag, og nyder det sidste af weekenden inden ugens strabadser.
xx Whitta

 

// Good morning girls! It may seem a little silly to post these outfit pictures with my Rayban sunglasses, when it rains in Copenhagen today. Nevertheless, this is the blogpost for today, and I have been very exited to post it, and I would like to know your opinion about this super gorgeous jacket made by the Danish designer Ivan Grundahl.

To the benefit of my English readers, from time to time I will translate my blogposts into English – I hope you’ll like it, and will find my English okay. 😉
xx Whitta //

bloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 20

 • Karina 1. marts 201511:26

  Du ser bare rigtig fin ud 😉 Og jakken er vild pæn til dig 😉

 • justanotherblogger 1. marts 201511:45

  Skat! Jeg savner dig, glæder mig til at se dig lørdag <3

 • Benya Suwan 1. marts 201512:51

  Elsker din stil og wow en jakke! Er vild med den. 🙂

 • Matilde Gram 1. marts 201513:05

  Mega lækkert outfit! Elsker jakken. Det er også nogle sindsygt fede billeder. Hvilket kamera er der blevet brugt?

 • Kirstine Bjerre 1. marts 201513:24

  Helt vildt lækker jakke! Ivan my boy, han er jo fantastisk

 • Jeanne 1. marts 201513:33

  Love your coat with these booties!
  ♥♥♥
  Jeanne
  http://fashionmusingsdiary.com

 • Agnete 1. marts 201514:34

  Fantastisk jakke 🙂

  Jeg skriver lige et lidt længere kommentar i dag som jeg håber du vil læse 🙂

  Jeg har virkelig ikke haft tiden til at tjekke alle dine fantastisk indlæg og kommenterer dem som jeg plejer fast. Så måske har du savnet mig men i går tog jeg mig endelig sammen til at få læst alle de indlæg jeg ikek har haft tid til. Jeg elsker virkelig dit throwenback thursday og elsker at du er begyndt at ramme nogle billeder ind og skrive tekst på dem 🙂

 • Laura // stinus it 2. marts 20158:57

  Det første jeg bemærkede var den der edder lækre jakke! For dælen hvor bliver jeg nødt til at spare op!!

 • Liselotte / Everyday Couture 2. marts 201514:58

  Super gode billeder, hvor ser du godt ud. Og hvor er jakken alt for fed 😀

  / Liselotte

 • Emilie Delance 2. marts 201519:51

  Elsker jakken <3 Er den ny? Så flot til dig 😀

Leave a Comment