Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Munthe Lagersalg // Cool rabatter!

munthe

Hej piger! Dagene går for mit vedkommende bare på at slappe af og samle tonsvis af energi til min første “for real” arbejdsdag på Mandag. Mit nye arbejde ligger lige på strøget, og når jeg går til og fra arbejdspladsen går jeg forbi alle de lækre (og dyre butikker) så jeg skal tage mig sammen for ikke at blive ruineret af at have fået et job, haha. På mandag skal jeg dog efter arbejde et smut forbi Munthe som afholder lagersalg. Det er jo efterhånden ingen hemmelighed at jeg er superglad for Munthe, og efter at have besøgt deres showroom i sommers, var der da også fyldt med munthe-indlæg herinde.

Er der nogle af jer som har planer om at kigge forbi lagersalget?
Hvis I medbringer flyeren i mit indlæg, så kan I få 100 kroner rabat på jeres køb! Det er jo en fantastiske deal!

Gamle indlæg om Munthe HERHER, HER og HER
xx Whitta

bloglovin follow1alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment