Chanel // day & Night

PicMonkey CollageGodmorgen piger! Dagen idag står på event hos Custommade, i forbindelse med at de åbner deres nye butik inde i byen! Jeg glæder mig så meget til at se hvordan de har fået indrettet butikken, og så selvfølgelig til at se mine gode bloggerveninder.

Idag vil jeg gerne introducerer jer for mine to yndlingsparfumer. Den sorte (Chanel Noir) er lidt kraftigere i duften, og derfor bruger jeg den oftest til fest. Hvorimod at den anden (Chanel Chance) er min foretrukne hverdagsparfume – en mild parfume som jeg bare aldrig bliver træt af.
Som I kan se er jeg bare mest til at dufte af Chanel, om det så er til fest eller hverdag, hæhæh. 😉 Hvilken parfume bruger I til hverdag og til fest?
xx Whitta

English Translation:
// Good morning girls! Today I am going to an event at the store Custommade because they are opening a new shop. I’m looking forward to see how they have decorated the store, and ofcours meet some of my blogger friends.

Today I want to show you my two favorite perfumes. The Black (Chanel Noir) is a little stronger in its fragrance and therefore I mostly use it for special occasions. The other one (Chanel Chance) is my favorite everyday fragrance – a mild perfume that I’m never getting tired of.
As you can see, Im a big fan of Chanel’s fragrances, both for everyday and for special occasions, he he. 😉
xx Whitta //

bloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Kamilla Brun 6. marts 201522:21

    Min nuværende aften parfume er Si fra Giorgio Armani, men bliver om to små uger skiftet ud med Coco Mademoiselle Fra Chanel, som dufter FANTASTISK!
    Chanel rammer altid plet med deres dufte (-:

    Tjek gerne min blog kamillabrun.dk

Leave a Comment