Stole daddys shirt, og lidt om forår

outfit 003 SONY DSC outfit 013 SONY DSC

Who said oversize? Forleden dag nuppede jeg lige min kære fars skjorte til et par outfitbilleder. Det dumme ved at have skjorten nede i bukserne på outfitbilleder er at man aldrig ved (medmindre fotografen naturligvis informerer om det) om skjorten er kommet til at krølle eller sidde mærkeligt nede i bukserne – og på overstående billeder sidder skjorten måske ikke helt perfekt, haha. Men jeg tror godt at I kan fange ideen med outfittet alligevel. 😉
Nu er det efterhånden ved at blive forår i vejret (Selvom det dog var et ret hæsligt vejr igår) og derfor synes jeg at det er passende at begynde at tænke i lidt “lysere” baner når det gælder outfit’s. Desværre er jeg lidt typen som føler mig lidt “nøgen” hvis jeg ikke har sort tøj på, så det var lidt mærkeligt for mig at kaste mig ud i dette hvide-lyselilla-antræk, som kan ses på billederne.
Hvad synes I om outfittet?
xx Whittabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 5

 • Anonym 7. marts 201519:11

  Det er et rigtig fint outfit – fedt med oversize skjorte 🙂 Skoene passer måske ikke helt med resten, men det er måske bare min mening

   • Anonym 7. marts 201520:38

    Et par lave sneakers i samme stil som converse måske 🙂

 • juliee 7. marts 201521:05

  Smukke <3

Leave a Comment