Enjoying the sunny day

PicMonkey Collage1

Hej girls! Idag efter arbejde havde jeg et møde på Østerbro, så jeg nåede kun at være hjemme (og drikke min daglige eftermiddagste) i en time, og så drog jeg videre til mødet. Overstående billeder er taget ved søerne i København, som er et af de allermest stemningsfulde steder om sommeren og foråret. Folk er så glade, og sidder og læser deres aviser eller drikker en kop kaffe imens de nyder solen.
Hvad synes I forresten om den fine fletninge-frisurer jeg har lavet på migselv idag? Jeg syntes jeg trængte til noget nyt, for jeg har jo nærmest altid hængehår, haha.
xx Whittabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 9

 • S 10. marts 201519:15

  Jeg tror faktisk det ville klæde dit ansigt rigtig godt med en høj hestehale :)?

 • The A-Way! 10. marts 201519:56

  Jeg er helt vild med tørklædet!! Det klæder dig virkelig godt! 🙂
  Og har er selvfølgelig også rigtig fint! 🙂
  Kh The A-Way! https://theawayblog.wordpress.com

 • Josefine 10. marts 201519:56

  Virkelig en fed bomberjakke! Hvor er den fra?

  http://byus2you.blogspot.dk

 • Claudia Liv 10. marts 201520:45

  Elsker virkelig bomber jakken!

 • Mai 11. marts 201512:18

  Det klæder dig super godt med fletningen Alberte! 😀 <3 Desuden er det en virkelig flot bomberjakke. 🙂 <3

Leave a Comment