Get the look // Current outfit’s

Get the look WhittaheartCOAT FROM WEEKDAY | T-SHIRT FROM & OTHER STORIES | SNEAKERS FROM REEBOK | GIRLFRIEND JEANS FROM H&M | TURTLENECK FROM SIR OLIVER | | SKJORTE FROM WEEKDAY | TURTLENECK FROM ESPRIT | BOOTS FROM SHOE SHI BAR | COAT FROM WEEKDAY | HAT FROM SAMSØE SAMSØE |JACKET FROM VERO MODA |

Forleden dag fik jeg en superglædelig overraskelse da en af mine læsere som har sin egen blog, besluttede at lave et blogindlæg på sin blog med en guide til hvordan man fik MIN stil! Det er simpelthen det sødeste indlæg hun har fået lavet, og hun er virkelig talentfuld, og dygtig til at sammensætte collager.
Hun hedder iøvrigt Faymary, og I kan læse det fulde indlæg LIGE HER

Det er virkelig en fornøjelse når I læsere tager godt imod min blog og giver jer tid til at skrive en besked til mig på facebook, skrive til mig på instagram eller f.eks. tegne en tegning af mig. Det er bare generelt en fornøjelse at mærke at man når ud til nogle folk, og at der er nogle som sidder i den anden ende og kan bruge det til noget. 😉 Så tusind tak for at læse min blog, uanset om I kommenterer indlæggene eller ej – det er bare så skønt at I er her, og finder det jeg skriver inspirerende/underholdende.
xx Whittabloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment