Spring is here // Ganni faves

Ganni faves1) Købes her // 2) Købes her // 3) Købes her // 4) Købes her // 5) Købes her // 6) Købes her // 7) Købes her // 8) Købes her // 9) Købes her

Så er foråret altså kommet. Når jeg slentrer hjem fra arbejde igennem Kongens Have i København sætter jeg mig altid på en bænk, og stikker ansigtet frem imod solen. Jeg satser på at være godt solbrun når vi kommer til Maj, haha. Det nytilkommende skønne vejr får mig også til at længes efter en ny garderobe (Eller i hvertfald nogle items) og når det kommer til forårstøj så har Ganni altså ramt plet! Deres farver er fine og super romantiske.
Ovenover har jeg sammensat en collage med mine favoritter fra deres nye forårskollektion. Min ultimative favorit er nok den lyserøde bomberjakke, eller den hvide t-shirt kjole.
Hvilket item kan I bedst lide på overstående billede?
xx Whitta

bloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Lisa 16. marts 201520:55

    Jeg er ret vild med med nr 5 😀

Leave a Comment