Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

At være iklædt tern fra Malene Hocke

outfits 046 PicMonkey Collage SONY DSC PicMonkey Collage1 SONY DSCShirt: Malene Hocke // Læderjakke: Sheinside (Similar here) // Taske: Stella Mccartney – Læderbukser: Zara (Similar here) // Sko: Moss Copenhagen // Solbriller: Rayban

Hej piger! For et par uger siden modtog jeg den fedeste ternede skjorte fra Malene Hocke, og nu vi jeg gerne præsenterer jer for den. Hvis jeg skulle gå med ét stykke tøj hele resten af mit liv, så ville det nok være ternede skjorter. Jeg elsker simpelthen det afslappede og boyish look som en ternet skjorte tilfører et outfit, og med et par sorte læderleggins er jeg solgt. 😉 Hvad synes I om outfittet?
xx Whittaalberte whitta fashion blog

Comments: 8

 • Benya Suwan 17. marts 201512:25

  Super fint outfit! Er forelsket i dine wedges støvler. 😉

  http://benyasuwan.bloggerspoint.dk

 • Anna 17. marts 201520:02

  Fineste billeder, du ser fantastisk ud!!

 • Amy Dyrholm 17. marts 201520:07

  Du er virkelig smuk!

 • Emma H 17. marts 201520:52

  Du er så smuk!

  🙂

  EHtekst.wordpress.com

Leave a Comment