Goldie Bomber

PicMonkey Collage

Hej piger! I sidste uge på bloggen viste jeg et par stemningsbilleder af mig, da jeg gik en dejlig tur ved søerne hvor jeg bor (Indlæg findes HER). Til dette indlæg kom der en masse søde kommentarer til min guld bomberjakke, og det gjorde mig rigtig glad. Jeg købte jakken sidste år i Malmø, og faktisk har jeg stort set ikke gået med den fordi jeg var meget usikker på at den klædte mig. Men nu, pågrund af jer, har jeg genfundet kærligheden til den, og det er et held, for det er jo den perfekte forårsjakke. Kender I det med at være virkelig usikker på et stykke tøj, men at blive glad for det, efter et par bekræftende ord fra veninder?
Jakken er forresten fra Filippa K, men den er somsagt ét år gammel, så jeg tvivler på at den findes længere.
xx Whittabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comment: 1

Leave a Comment