My new workingspot

PicMonkey Collage

 

Så er det blevet søndag, og ved I hvad? Jeg glæder mig faktisk helt vildt til at komme på arbejde imorgen. Hvem skulle have troet at hende som for to år siden var angst, umotiveret og følte sig helt uduelig ville have det sådan med et job? Jeg elsker det jeg laver på jobbet, og jeg nyder mine arbejdsopgaver. Derudover er det et fantastisk arbejdsmiljø. Showroomet ligger i Snaregade 10B i indre københavn, og hvis man køber noget fra webshoppen kan man bare komme ind i showroomet og afhente det.
Ovenover har jeg lavet en collage, som også er blevet vist på Henny and My’s blog. Disse billeder viser bare hvor hammerlækkert showroomet er, og jeg nyder det hvergang jeg møder ind på arbejdet, og ser på alle de smukke ting.bloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Esther 22. marts 201520:56

    Er SÅ GLAD for at høre, at du har det godt med dit nye arbejde og at du elsker det!

    Ved du forresten hvor de smukke bøjler er fra? <3

Leave a Comment