New in // Vila vest

outfit 012PicMonkey Collage1SONY DSCPicMonkey CollageSONY DSC

Så er det blevet onsdag, og min onsdag skal stå på hele to events. Første event er hos Sparkz, og jeg glæder mig rigtig meget. Nogle af mine gode bloggerkollegaer fra Aalborg har taget turen helt til København for at deltage til eventet, så det bliver dejligt at hilse på dem. Efter eventet skal der selvfølgelig skydes lidt outfitbilleder, og derefter skal jeg videre ud til Tresemmé, som har udvalgt fem bloggere som ambassadører for deres produkt ‘Perfectly undone’ og der skal jeg ud og styles med disse produkter.

Hvad synes I om outfittet ovenover? Outfittet havde jeg på da jeg var med mine søde veninder Amanda og Simone inde og se ‘Insurgent’ til gallapræmiere. Vesten er fra VILA, og forelskede mig pladask for den, da jeg så den i månedens udgave af ‘Cover.’
xx Whittabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 8

 • Camilla Julie 25. marts 201515:02

  Eej, hvor er den bare alt for fin! 😀
  Den er jeg vidst nødt til at få kigget lidt nærmere på – den klæder dig så godt 🙂

  http://camillajulie.dk/

 • Josefine 25. marts 201517:51

  Hvor er det bare nogle smukke billeder, både af dig og mht kvalitet!

  http://byus2you.blogspot.dk

 • Anna 25. marts 201517:57

  Du rocker virkelig den vest – det kunne jeg aldrig gøre!

 • Anna 25. marts 201521:09

  Hold op, hvor har jeg set mange bloggere med den vest – men fed det er den!

 • Trine 25. marts 201523:44

  Nøj, hvor ser det godt ud! Elsker ting fra Bestseller koncernen, Noisy May, Pieces og alt det, det er så enkelt på en lækker måde! 🙂

Leave a Comment