Fringes from Liebeskind

liebeskind 120 SONY DSC PicMonkey Collage SONY DSCHej søde piger! Jeg har en kæmpe respekt for nyopstartede iværksættere. Det er så vildt når man beslutter at springe ud i sit eget firma, og udleve en drøm eller et koncept som både kan blive en succes eller en fiasko.
Min skønne veninde har nu åbnet sin egen webshop ved navn Sampleselection.dk. På webshoppen sælger hun nøje udvalgte varerprøver af tasker fra F.eks. Liebeskind, Armani, Guess of Coccinelle.
Forleden havde jeg møde med Sampleselection, og der fik jeg overstående taske som gave! Tasken er fra Liebeskind og findes i adskillige farver, blandt andet findes den i guld, og det er en af mine personlige favoritter.
På Sampleselections facebookside kan I se billeder af alle farverne, så I finder lige præcis den taske som passer bedst til jer! Jeg crusher i øjeblikket rigtig meget på frynser, og man kan da efterhånden heller ikke undgå at bemærke at frynserne for alvor er på vej ind i modebilledet.
Hvad synes I om tasken?
xx Whittabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 10

 • Malou 27. marts 201516:29

  Jeg syntes tasken er rigtig flot <3 kan godt lide farven 🙂
  Knus http://www.louslifee.blogspot.dk

 • Julie / It's My Passions 27. marts 201519:06

  Det lyder ellers også som en lækker webshop, den må jeg lige forbi 🙂 Og lækker taske!

 • Anna-Sophie Lund Johnsen 27. marts 201521:32

  Deler din respekt, det er så cool at nogen formår det i så ung en alder uden videre erfaring især! Ville ønske jeg havde samme gave.
  – Når det så er sagt, vil jeg gerne komplimentere dit outfit, som jeg virkelig synes spiller og godt locationvalg til. Dit hår er dog det jeg elsker mest, hold kæft hvor ser det godt ud, med fletning og tekstur! En mega sej blanding af rock og boheme, og så elsker jeg din hårfarve, og synes endda at udgroningen gør det hele lidt mere cool surfer-chik-ich. Så flot til dig! 🙂

  Go påske 🙂

  Mvh. Anna-Sophie
  http://www.misssophiesuniverse.bloggersdelight.dk

   • Anna-Sophie Lund Johnsen 29. marts 201518:20

    Nej, det kender jeg godt. Jeg har selv nogenlunde samme hårfarve som dig, har netop fået den frisket op for et par uger siden, og jeg kan allerede se udgroningen. Det er ret irriterende, men der ka virkelig også se fedt ud en gang i mellem, det er bare lige hvordan man skal style det 🙂 Men der er Tumblr og Pinterest jo virkelig geniale, og jeg synes for the record, at du allerede gør det rigtig godt med dit hår 🙂

 • Ziff Qvash 29. marts 20158:07

  Skønt outfit! Virkelig smukt, er særlig vild med din lille fletning. ^^

Leave a Comment