Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Work Work Work

work work

Yup – jeg har altså ikke fået påskeferie endnu, og jeg har det faktisk (tro det eller lad være) ret godt med det. Jeg elsker rutiner, og jeg elsker at jeg hver dag skal stå op klokken ni for at smutte på arbejde. Jeg siger ikke at jeg ikke elsker ferier, men jeg har det bare svært med at komme ned i gear og lave ingenting – forstår I mig?
Billederne ovenover er taget for lidt over en uge siden, og de blev taget lige foran mit arbejde. Er det ikke bare en lækker gade mit arbejde ligger i?
Jeg har på billederne iført mig min sweatshirt fra ZARA, bukser fra ZARA, sko fra Reebok, cardigan fra Designers Remix og taske fra My My Copenhagen.
Hvad synes I om det?

Jeg håber at I får en rigtig god påskeferie, og selvfølgelig vil bruge lidt tid på at læse min blog. :o)
xx Whittabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 4

 • Ziff Qvash 30. marts 201519:46

  Lovely Outfit <3
  Xx
  http://www.vonsnef.com/

 • Eline / My Kind of Fashion 31. marts 201510:03

  Gaden er så hyggelig!
  Hehe er helt med dig med ferie 😉 Det er skønt med ferie, men daglig dagen er nu heller ikke så værst endda!

Leave a Comment