First day without a jacket

outfit 049 PicMonkey Collage1 SONY DSC PicMonkey Collage SONY DSCSko: Reebok – Bukser: Topshop – Knit: Ganni – Solbriller: Unknown

Forleden dag var jeg for første gang i 2015 udenfor UDEN JAKKE. Vildt, ikke? Godt nok havde jeg min ultravarme sweater på, men stadig er det værd at fejre, at det ikke var nødvendigt med jakke. Looket ovenover er lige mig – simpelt og nemt og skønt at bevæge sig i. Hvad synes I om outfittet?

Idag går turen i sommerhus. Jeg må indrømme at jeg godt kunne have lyst til bare at blive hjemme og være sammen med veninder, men på den anden side bliver det også godt at få noget frisk luft og natur.
Jeg har forresten en lille dårlig nyhed. Mit kamera er kaput, og jeg skal derfor have anskaffet mig et nyt. Det betyder også at der vil gå noget tid inden der kommer nye lækre outfitbilleder (grædende emoji.)
Nogle der har et tip til et godt kamera?
xx Whitta
bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 6

 • Danika Maia 2. april 201512:57

  Nice! I heard it was supposed to snow this week in Copenhagen so I took off to Lisbon 🙂

  Danika Maia
  http://www.danikamaia.com

 • Julie / It's My Passions 3. april 201511:34

  Hvor lækkert med sådan en dag uden jakke, dem kunne vi godt bruge flere af snart 🙂 Og strikken er så flot!

 • T 3. april 201521:41

  Hvor er det flot! Sweateren er virkelig fin, og kan især godt lide detaljen med den fine sølvhalskæde med fjeren 🙂

Leave a Comment