Still bohoo

bohoo3 PicMonkey Collage SONY DSC PicMonkey Collage1 SONY DSCCardigan: Designers Remix // Bukser: Topshop (Similar here) // Sko: Reebok (Købes her)// Bælte: Nørgaard på strøget // Top: All Saints // Taske: Stella Mccartney // Armbånd: Maanesten // Halskæde: Maanesten //

 Godmorgen piger! Hvad skal I lave idag? Jeg har idag en aftale med sødeste Amanda – Vi skal mødes og tage outfitbilleder, og selvfølgelig hygge og tale om løst og fast. Det bliver virkelig dejligt at se Amanda igen – for hun er virkelig en af mine alletætteste og bedste veninder. Helt vildt at tænke på at jeg ikke havde kendt hende, hvis det ikke var for bloggen!

Idag er det fulde outfit oppe, som jeg gav et lille preview af i gårsdagens indlæg (Indlægget kan læses LIGE HER) – outfittet er løst og comfy, og de fine smykker fra Maanesten og bæltet fra Nørgaard giver det lidt bohoo-vibes synes jeg. 😉
Outfittet havde jeg på da jeg var sammen med Simone Wulff, og vi sammen filmede en Københavnerguide til hendes youtubekanal. Videoen kan ses LIGE HER.
Hvad synes I om outfittet?
xx Whittabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 3

  • Tanja Poulsen 5. april 201512:01

    Super lækkert outfit. Er især vild med bæltet. Hvilket mærke er det?
    Tanja
    http://www.mylifeastulle.bloggersdelight.dk

  • T 1. januar 201612:56

    Hvor er det et flot bælte! Ved du om man kan købe det i Mads Nørgaard butikken på strøget?

Leave a Comment