Trenchcoat trendy

outfit 052 SONY DSC PicMonkey Collage SONY DSCJakke: In Wear (Købes her) – Taske: Vintage – Ringe: Unknown – Leggins: ZARA (Similar here) – Sko: Moss Copenhagen – Solbriller: Rayban

Hej piger! Så er det blevet Tirsdag, og det betyder for mit vedkommende at jeg skal på arbejde igen. Jeg glæder mig til at komme tilbage til en normal hverdag, men jeg synes også det er svært at overskue at skulle tilbage til hverdagens trummerum. Idag efter arbejde står den på event hos Karl Lagerfeld og det glæder jeg mig meget til. Karl Lagerfeld er et brand som altid er nytænkende og “legende” og de tør at skabe items som bærer præg af humor, samtidig med at det selvfølgelig er edgy og fashionabelt.

Overstående outfit er faktisk lidt gammelt, så jeg håber ikke at I kommer efter mig. Jeg har siden disse outfitbilleder blev taget fået nyt kamera, og jeg glæder mig meget til at dele nye outfitbilleder med Jer.
Hvad synes I om overstående outfit?
xx Whitta

bloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 8

 • Camilla - Scent of Fashion 7. april 201519:19

  Hvor er du fin på det første billede især! Fin jakke :*

 • Josefine M. Olsen 7. april 201520:15

  Så flotte billeder virkelig!

  http://byus2you.blogspot.dk

 • Amy Dyrholm 8. april 201510:58

  Hvor er du smuk i den jakke! :*

 • Katrine 10. april 20156:59

  Ih, det er altså en skøn jakke, den har jeg faktisk også hængende i min garderobe <3

Leave a Comment