Om kulde, tøjkriser og kommende køb

outfit 081 PicMonkey Collage outfit 132 PicMonkey Collage1 outfit 111

Lige som man var begyndt at gøre sig klar til at smide tøjet, trække i nederdelen og hænge vinterjakken på loftet – så fik man sig en ordentlig skuffelse. Ja, vejret er vel på vej til at blive bedre, og jeg vil da heller ikke klage over disse solrige dage, men jakken bliver dog stadig på lidt endnu. 😉 Nu er jeg så også en rimelig kuldskær person, så jakken er altså et item som jeg bruger lidt længere end de fleste andre.

Noget andet som slog mig tidligere idag var at jeg nærmest ikke har noget tøj i mit skab som jeg kan lide, så nu overvejer jeg hvad jeg skal gøre med tøjet jeg ikke længere bruger, og hvad jeg skal have ind i min garderobe i stedet for. På listen over ting jeg vil have anskaffet mig er bla. et par sorte bukser med vidde, og et par højtaljede denimjeans… Hvad synes I er et MUST i garderoben?
xx Whitta

Jakke: Dreis Van Noten (Similar here)
Sko: Topshop
Bukser: Dr. Denim + DIY huller (Similar here)
Solbriller: Kaibosh
T-shirt: American Vintage
Bælte: HOPEbloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 14

 • Simone 9. april 201512:00

  Ihh, hvor ser du godt ud! Glæder mig til at se dig senere :142:

 • Camilla Julie 9. april 201514:00

  Hvor ser du bare fin ud 😀
  Det outfit dér skal du i hvert fald beholde!

  http://camillajulie.dk

 • Amy 9. april 201515:15

  Jeg har ingen musthaves for tiden. Men jeg forelsker mig for tiden udelukkende i dyre ting, fandme dumt når ens konto ser ud som om det var sidst på måneden…….

 • Julie / It's My Passions 9. april 201516:49

  Kender det alt for godt! 🙂 Har også en del tøj hængende derhjemme, som jeg egentlig ikke bruger 🙂

 • Fie 9. april 201517:08

  Jeg kan anbefale dig af få en stand på Tøjmarked Remisen (find evt gruppen på facebook) Det koster 425 kr for to dage og så kan man leje bord/stole. Tøjstativ skal man selv have med.
  Jeg havde en stand der sidste weekend og jeg fik sku’ ryddet ud i skabet. Og fik en fin indtjening på knap 4000 kr. :grinning: Så det kan jeg kun anbefale :67:

 • Maria 9. april 201518:07

  du har sådan nogle lækre outfits ellers!
  hvis du finder et par perfekte højtaljede denim bukser, så må du hjertens gerne tippe om dem – er selv på helhjertet jagt efter nogle, men kan simpelthen ikke finde det rigtige par…

  /maria
  http://mariaberthel.dk/

 • Josefine M. Olsen 9. april 201518:36

  Ej hvor er det et lækker outfit! Elsker det!

  http://byus2you.blogspot.com

 • Karina 9. april 201520:43

  Hvor ser du bare fin ud 😉

 • Anna 10. april 201511:56

  Synes ellers, du har det lækreste tøj!!

Leave a Comment