Bløggerhjørnet // Interview: Scent of fashion

Scent of fashion

I dag i bloggerhjørnet vil jeg gerne præsenterer jer for de seje piger bag bloggen Scent of Fashion’. Bag bloggen finder man nemlig Camilla og Caroline og udover at køre bloggen sammen er de også bedsteveninder.
Jeg har fået lov til at interviewe dem om hvordan det er at være to personer om én blog.

Hvordan fandt I på at gå sammen om en blog?
Camilla: Jeg har blogget på Scent of Fashion i fire års tid, og i maj fik Caroline og jeg bare idéen om, at det kunne være sjovt, at hun tilsluttede sig. Hun har altid været glad for beauty og har et godt øje for, hvad der bevæger sig i den verden, så vi besluttede os for at gå sammen og dele bloggen op i to overordnede kategorier – mode og skønhed!

Hvilken fordele og ulemper har det at blogge sammen?
Der er ikke rigtig nogen ulemper. Vi er meget enige, når det kommer til æstetik og design, og hvis vi på nogle punkter ikke er det, kommer vi bare frem til et kompromis. Fordelen er helt klart, at man ikke skal skrive lige så mange indlæg. Vi vil gerne have, at der kommer et indlæg op dagligt, og det er rart, at man ikke er alene om at skulle klare det. I perioder, hvor den ene har travlt, kan den anden tage over, så det er sjældent, at det står stille. Derudover er det selvfølgelig en kæmpe fordel at have hinandens hjælp til billeder osv. – vi bor jo sammen, så vi er der næsten altid til at hjælpe hinanden

Når der skal laves layout på bloggen, sætter I jer så sammen og aftaler det, eller er der én af jer som er ”den grafiske”?
Caroline: Vi får begge idéer til layout og design og ændrer ikke på noget markant, før vi har snakket sammen om det. Og så er det Camilla, der iværksætter det efterfølgende, fx ved at lave ny header eller baggrund. Men vi bliver altid enige om det, før vi ændrer noget ved bloggens design

Hvis I blev tvunget til at have hver jeres blog, ville I så stadig blogge, eller ville det føltes for tomt?
Camilla: Det er svært at sige. Jeg synes tit, man har perioder, hvor overskuddet til at blogge svigter lidt. Uanset hvad har jeg det sådan, at jeg blogger, så længe jeg har lyst til at gøre det og ikke længere end det, og det er under begge omstændigheder.

Caroline: Jeg tror også bare, jeg vil blive ved, så længe jeg kan lide det. Og hvis vi ikke havde en blog sammen, ville vi jo stadig kunne hjælpe hinanden med de praktiske ting – som billeder.

Har I et godt tip, hvis man er et venindepar som gerne vil have en blog sammen?
Bare sørg for, at I har nogenlunde samme tilgang til både blogging generelt og det stilmæssige udtryk. Det er jo vigtigt, at begge parter er tilfredse! Derudover skal man jo bare være gode til at enes om tingene, men det kommer lidt af sig selv, hvis man har den samme tilgang

 

Jeg vil gerne sige tusind tak til Camilla og Caroline fra ’Scent off fashion’ for at de ville medvirke til interview.
Du kan besøge deres blog LIGE HER. bloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 6

 • Julie Bernholm 10. april 201512:18

  Hvornår kommer dit indlæg ud om hvordan man bliver invitereret til events?

 • Andrea 10. april 201517:56

  Hvilken model er Nike skoene?

  • Camilla - Scent of Fashion 12. april 201518:28

   Der kan jeg lige hoppe ind – det er en Air Max 95, og du kan finde mere om dem på bloggen! 🙂

 • Sara Nielsen 10. april 201518:18

  Kendte slet ikke bloggen, så den skal jeg da lige ind og kigge på!

  http://industrialbarbie.blogspot.com/

Leave a Comment